Второкласници от НУ „Св. Кл. Охридски“ сътвориха „Коледни искрици“ в Кюстендил

Учениците от 2-ри „в” клас на НУ „Св. Кл. Охридски“ с класен ръководител Мариета Бурназка изнесоха коледен концерт „Коледни искрици“ на сцената на читалище „Пробуда“ в Кюстендил.

Под ръководството на класния си ръководител, както и на преподавателите Васил Василев и Даниела Бекова, момичетата и момчетата сътвориха магия от танци, песни и стихове както на български език, така и на английски език. Учениците Александър Стоянов, Александър Якимов, Божидара Григорова, Борис Йорданов, Виктория Алексова, Дара Йорданова, Дариан Драгомански, Денис Богоев, Ивайла Първанова, Йордан Василев, Калоян Димитров, Кристина Владимирова, Кристиян Стойнев, Кристиян Стоянов, Кристияна Терзийска, Любомир Мицов, Микаела Крумова, Момчил Иванов, Никол Йорданова, Паоло Ангелов, Пламена Бояджиева, Християна Гаврилова и техните учители рамо до рамо създадоха неповторимо коледно настроение и се раздадоха докрай, за да го предадат и на присъстващите в залата. Второкласниците показаха, че могат не само добре да се учат, но и да се забавляват – каратеки, джудисти, гимнастички, рецитатори, певци и пианисти грабнаха публиката, която непрекъснато ги подкрепяше с аплодисменти.

Директорът на училището Евелина Димитрова поздрави участниците в тържеството. „Коледни искрици“ завърши с фойерверки и много настроение, а всеки от присъстващите беше докоснат и завладян от коледната магия.