В Разлог започва международното колоездачно състезание “По стъпките на римляните 2022 “

Броени часове остават до началото на старта на международното колоездачно състезание “По стъпките на римляните 2022”.
 Община Разлог и екипът на местен хотел посрещнаха зам.-министъра на младежта и спорта Петър Георгиев, който ще даде началото на първия състезателен ден в 15:00 часа и ще награди победителите от първия етап в центъра на Разлог в 18:30 часа.
Днес организаторите ще проведат и празнични програми в центъра на Разлог с участието на местни детски клубни отбори по колоездене, футбол, волейбол, таекуондо, плуване и др. Всички лица до 16 години, които не са представители на спортни клубове, ще бъдат допуснати до участие в колоезданото състезание, в центъра на Разлог, в присъствието на родител/ настойник и попълнена декларация за участие.
ВАЖНО: Във връзка с необходимостта от обезпечаване сигурността на участниците в колоездачното състезание, се въвежда временна организация на движението по трасето, преминаващо през град Разлог, на 03.09. 2022 г. (събота) от 15:00 до 19:00 часа и в неделя, 04.09.2022 г. от 10:00 до 14:00 часа, съгласно одобрен от ОДМВР- Благоевград и ОПУ- Благоевград Проект за ВОД. По време на първия състезателен ден се преустановява спиране/ паркиране, както и освобождаване на пътя от спрели/ паркирали превозни средства в частта от кръстовището на ул. “Гоце Делчев” и ул. “Александър Стамболийски” от 13:00 до 19:00 часа.