ГЕРБ-Благоевград тръгват на избори обединени и консолидирани

Готовността на структурата за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г. обсъдиха на работна среща общинското ръководство на ГЕРБ – община Благоевград и общинските съветници от партията. На срещата присъстваха областният координатор за Благоевград Андрей Новаков и областният организационен секретар Даниела Савеклиева.

„Повече от всякога общинската организация на ГЕРБ-Благоевград е консолидирана, обединена в действията си – за утвърждаването на политика за модерно развитие на община Благоевград и подобряване на живота на хората в нея. – сподели председателят на общинската организация инж. Росица Димитрова. – Ние сме най-близо до хората, познаваме проблемите им, познаваме проблемите и на града, и на съставните населени места. Ние можем да бъдем техният глас в парламента, да отстояваме техните човешки права и правата на развитието на нашия прекрасен край и на България“, подчерта инж. Росица Димитрова.

Общинската организация на ПП ГЕРБ – община Благоевград е в готовност да работи отговорно, обединена и консолидирана – за проверка на доверието на 4 април.