Даниел Александров: Всичко, което съм постигнал в живота си, съм постигнал с много трудни битки!

Спортът ме научи на ред, дисциплина, упоритост и никога да не се предавам, но най-много ме научи да бъда човек

 Председателя на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов: Дете по душа, великан по характер!

 За броени часове личното обръщение на шампиона Дани Александров събра стотици поздравления и коментари в социалните мрежи. Новината, че заема второ място в листата на ГЕРБ Кюстендил буквално взриви социалните мрежи, след като Александров написа емоционален пост на профилната си страница във ФБ.

Здравейте, приятели и съграждани!

Обръщам се към вас, защото взех едно ново за мен решение – да бъда кандидат за народен представител от политическа партия ГЕРБ за област Кюстендил.

Идвам от малко скромно семейство.

Всичко, което съм постигнал в живота си, съм постигнал с много трудни битки.

Спортът ме научи на ред, дисциплина, упоритост и никога да не се предавам, но най-много ме научи да бъда човек.

Преминал съм през контузии, които са били на косъм да приключат кариерата ми.

Изправял съм се срещу много опоненти, които са искали да ме победят, печелил съм много битки сам!

А сега, заедно с вас, желая да спечелим битката заедно с отбора на ПП ГЕРБ. Приех да бъда част от него, за да създадем условия за това младите да не напускат родината ни, а спортистите да постигат успехите, които да ни карат да сме горди, че сме БЪЛГАРИ.

Стратегическо решение и истинска находка за политиката.Така определят изборът на  ръководството на ГЕРБ в областта да разчитат на Даниел Александров.  Името му бе истинска изненада за всички, предвид че дни наред в публичното пространство се коментираха имена на хора свързани предимно с партийните структури на ГЕРБ. Изборът на млад, политически необременен и доказана в своето развитие личност доведе до огромно одобрение сред гражданите на Дупница и региона.

.„Дете по душа, великан по характер, отдаден съпруг и баща, шампион на тепиха с огромно сърце- това е Дани Александров, който прие да бъде част от шампионския отбор на ГЕРБ- Дупница. Благодаря ти Дани!”, бяха първите думи на председателя на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов.

Името на шампиона Даниел Александров накара опозиционните партии да затаят дъх. Часове след оповестяването му, стана видно, че младия борец среща огромна подкрепа сред младите хора в региона. След силната фигура на водача Христо Терзийски, дупничанинът Дани Александров успя като ракета да изстреля листата на ГЕРБ напред и остави останалите партии в догонваща позиция още първия ден. Шампионът даде сериозна заявка, че ще спечели и тази битка.