Дея Милтанова и Симеон Стоичков от „Марек 76” се класираха за финала на „Млад Олимпиец”

Симеон Стоичков и Дея Милтанова започнаха успешно новия сезон.

Мъжките отбори на дупнишкия клуб записаха по 4 успеха и 1 загуба на старта на новия сезон

Състезателите на „Марек 76” Дея Милтанова и Симеон Стоичков се класираха за финала на Националния турнир по тенис на маса „Млад Олимпиец” за юноши и девойки до 19 години, който се проведе в град Пловдив.
13-годишните дупничани започнаха успешно новия сезон, изправяйки се срещу по-големите състезатели в турнира. Те показаха добра игра и съвсем заслужено си спечелиха място на финала през следващата година.

Дея Милтанова продължи с великолепното си представяне.

Междувременно мъжките отбори на „Марек 76” също започнаха добре новия сезон. Първият състав стартира с четири победи и само една загуба в „А” група, което го нареди на трето място във временното класиране. Вторият отбор в група „В1” също постигна четири успеха и едно-единствено поражение, класирайки се в челната тройка.
„Добро начало на сезона, имайки предвид ситуацията в страната. Децата се представиха на ниво, както и двата мъжки отбора. Следващата ни цел е класиране на финалите при 13-годишните в Момчилград на 23-24 октомври. Благодаря на всички за подкрепата”, коментира президентът на „Марек 76” Иван Иванов.

Димитър ИКОНОМОВ