Дупничанинът Добри Радев отново мачка на професионалния ринг

Съдията току-що е провъзгласил Добри за победител.
  • Спортист номер 1 за 2018 г. победи сърбина Дарко Стефанович с тотална доминация, готви се за защита на Балканския пояс

    Доброслав Радев продължава с невероятното си представяне на професионалния ринг. Дупнишкият боец записа поредната си победа срещу класен съперник. На Grand night Fight Asprovalta в Гърция Добри се наложи над шампиона на Сърбия – Дарко Стефанович от клуб „Кикбокс Ниш”, в много здрава битка в категория до 75 кг, стил лоу кик. Спортист номер 1 на Дупница за 2018 година и съперникът му предложиха на публиката страхотно шоу и бяха изпратени с бурни овации. Добри записа категорична победа с 3:0 съдийски гласа, демонстрирайки пълна доминация и през трите рунда.

  • Отляво надясно: Треньорът Красимир Сулев, Доброслав Радев, президентът на СК „Патриот” Кирил Чакъров и сърбинът Дарко Стефанович

    На 6 юли в Козлодуй Доброслав Радев ще се изправи срещу гърка Пашалис Гадицакис в категория до 75 кг в двубой за защита на Балканския пояс на „Про Файт”. Бъдещият противник на дупничанина е възпитаник на боен клуб „Лариса” и е известен с агресивния си стил на игра, заради който носи прякора Дивия.
    „Много съм доволен от представянето на Добри и победата, която постигна. Този мач бе част от подготовката му за мача с Дивия и се яви като генерална репетиция преди тежката битка за защитата на Балканския пояс. Хубавото е, че няма и никакви травми след двубоя. Продължаваме да се готвим за галавечерта в Козлодуй, засега подготовката върви много добре”, каза пред „Вяра” Кирил Чакъров.
    Другият представител на СК „Патриот” в надпреварата в Аспровалта бе Браян Георгиев. 14-годишният дупничанин се изправи срещу боец от Гърция и не позволи на представителя на домакините да го победи. Срещата завърши наравно, въпреки че съдиите дадоха и един допълнителен рунд.