Евроинс отбеляза 10 години успешна дейност на гръцкия застрахователен пазар и 5 години от създаването на първия си международен клон

ЗД Евроинс АД (Евроинс България), част от застрахователната група на Еврохолд – Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), отбеляза 10-ата си годишнина от навлизането на гръцкия застрахователен пазар и пет години от създаването на първия си международен клон.

На празничното събитие, провело се в гр. Атина, присъстваха представители на институции, застрахователни брокери, партньори, медии и всички служители на компанията. От името на Гръцката асоциация на застрахователните компании в събитието взе участие Елина Папаспиропулу, генерален мениджър на асоциацията. Представители на Гръцкия институт за застрахователни изследвания бяха Надя Ставрояни, президент и Никос Софронас, изпълнителен директор. Костас Янопулос, президент на фондация „Smile of the Child”, изрази своята благодарност за дългогодишното ползотворно сътрудничество с Евроинс и помощта, която компанията оказва на фондация през изминалите 10 години. Президентът на Nissan Chalkias и пилот на Xalkias Racing Team – Темис Халкиас и Панайотис Димакос, президент на асоциацията Filathlitikos в Калитея също изразиха своята благодарност за съвместното ползотворно сътрудничество.

„За изминалите десет години Евроинс постигна значителен растеж в Гърция. Ние постоянно разширяваме гамата от продукти, които предлагаме на пазара. През 2014 г. стартирахме с автомобилни застраховки, а към днешна дата компанията ни предлага също имуществени и здравни застраховки, както и гаранции. През годините ние не само разширихме присъствието си в страната, но също така изградихме стабилни връзки с нашите партньори. Благодарни сме за доверието и ползотворната съвместна работа.” сподели Йоанна Цонева, председател на СД на Евроинс България.

„Благодаря сърдечно на всички наши партньори, клиенти и на служителите ни, които през годините работят с нас и правят марката все по-разпознаваема на територията на цяла Гърция. Ние вярваме във възможностите на гръцкия пазар и се надяваме да продължим да работим заедно и занапред. Ще продължим да развиваме марката Евроинс, като същевременно ще се фокусираме върху нашата мисия да предлагаме надеждни и иновативни застрахователни решения на нашите клиенти. Убеден съм, че ни очаква голям успех! Евроинс Гърция има цялата подкрепа от страна на Евроинс Иншурънс Груп и от компанията – майка Еврохолд.“ – сподели Тодор Данаилов, Изпълнителен директор на Евроинс Иншурънс Груп.