Закриха зимния сезон в Боровец и Мальовица

Закриха официално ски сезон 2020/2021 в Боровец. Концесионерите обявиха, че вече работят по лятната програма на курорта.

“Скъпи приятели, изпращаме един зимен сезон, пълен с предизвикателства. Щастливи сме, че успяхме отново да Ви посрещнем на ски пистите в Боровец. В трудни времена като днешните всеки има нужда от своето място за разтоварване. Радваме се, че планината беше това място за Вас. Благодарим на всички наши гости, че спазваха противоепидемичните мерки и помогнаха Боровец да бъде едно по-добро място.

Съвсем скоро ще сме готови да Ви посрещнем отново за летни приключения. Благодарим ви, че бяхме заедно”, заявиха концесионерите на Боровец.

Неделя, 18 април е и финалният ден на ски сезона в курорта Мальовица. Там изпратиха зимата с дебела снежна покривка и отлични условия за “белите” спортове.

Всяко хубаво нещо има своя край, казаха концесионерите, които определиха сезона като “невероятно вълнуващ и успешен”. Те благодариха на всички посетители, които са допринесли за това. Ще ви очакваме и през лятото, допълниха още от екипа на Мальoвица.