Малеш (Микрево) надигра Орел с 3:1 в Лебница

Ташко СУЛЬОТОВ
Доста интересни моменти видяха зрителите в Лебница, дошли да наблюдават мача от 8 кръг за първенството на АОГ Струма между отборите на местния Орел и Малеш (Микрево).
Срещата започна добре за отбора на домакините, като в 4-та и 8-ма минути отлично ръководещият срещата Боби Димитров съвсем справедливо отсъди две дузпи за игра с ръка на Иван Стоев и Божидар Андреев от отбора на Малеш, които домакините проиграха с лека ръка след отличните намеси на вратаря на гостите Георги Георгиев и резултатът се запази 0:0. Постепенно футболистите от Микрево заиграха на по-високи обороти и откриха първи резултата в 43-та минута с попадение на Борислав Трендафилов.
През втората част на срещата бяха отбелязани нови три гола, от които два във вратата на домакините и един на гостите. В 56-та минута при образцова контраатака на гостуващия тим Борислав Николов отбеляза ефектен гол, изпращайки топката в мрежата зад стража на Орел за 0:2. Футболистите на домакините търсеха начин за промяна на резултата, но това им се удаде само веднъж в 75-та минута, когато Николай Стоянов успя да простреля вратаря на гостите за 1:2. Седем минути преди края на редовното време Борислав Трендафилов от отбора на Малеш отбеляза второто си попадение в срещата и направи резултата 1:3.