„Марек“ и „Струмска слава“ не се победиха в контрола на „Бончук“

Дупнишките футболисти продължават да са без победа по време на лятната си подготовка.

„Марек“ и „Струмска слава“ не успяха да се победят, завършвайки 1:1 в контролна среща, играна в Дупница. Това бе и единственият спаринг, който момчетата на Светослав Георгиев изиграха пред собствените си фенове.
Дупнишкият клуб започна срещата по-добре и вече водеше в резултата след четвърт час игра. Тогава дошлият в „Марек“ преди по-малко от месец нападател Димитър Атанасов откри след технично отиграване.
Няколко минути по-късно радомирци получиха правото да изпълнят дузпа. С изпълнението на 11-метровия наказателен удар се нагърби Георги Янев, чийто удар обаче не намери очертанията на вратата.
Десет минути след подновяването на играта домакините вече трябваше да водят с 2:0, но красивото попадение на Димитър Владимиров не бе зачетено от съдийската бригада. Малко след това „Струмска слава“ също отбеляза гол, който отново бе отменен поради засада.
Минутата бе 70-а, когато нападателят на тима от Радомир Александър Аспарухов реализира и възстанови равенството.
До края на срещата дупнишкият клуб се опита да стигна до победата, но така и не успя да отбележи втори гол. Четири минути преди края Димитър Чечев отбеляза попадение, но и то бе нередовно, тъй като офанзивният играч бе зад последния в защитата на гостите.

Димитър ИКОНОМОВ