Марек ще гостува на ЦСКА 1948 ІІІ в неделя

Снимка: Архив Старт Фото

Ташко СУЛЬОТОВ

Мачът от 21 кръг за първенството на ЮЗ Трета лига, група А, между отборите на ЦСКА 1948 ІІІ и „Марек” ще се играе в неделя, 5 март от 15 часа, на стадион НСА в София.

За този мач наставникът на мъжкия отбор на ФК Марек Танчо Калпаков готви наличните футболисти на терена на стадион „Бончук”. Единственият футболист, който със сигурност няма да попадне в групата за този мач, е Веселин Любомиров, който е със скъсани мускулни влакна на бедрото на крака и почива по лекарски указания. Всички останали футболисти са на разположение на старши треньора и едва след последната тренировка ще обяви имената на 20-те футболисти, на които ще разчита в неделния двубой.

„Не си правим илюзии, че ще ни бъде лесно срещу отбора, който единствен спечели точки през есента на наш терен. Трябва да продължаваме да играем с дух и воля, като от всички останали срещи излезем с чест. Друга алтернатива пред нас, освен победа, няма. Само така можем да останем на върха на таблицата. Очакваме нашия 12-ти играч – феновете – да увеличат редиците си и да подкрепят футболистите, на които ще гласувам доверие, през цялото време. Готвим се за победа, но тя няма да дойде никак лесно, ако не играем на ниво”, сподели Танчо Калпаков-старши треньор на мъжкия отбор на ФК „Марек”.