Мъж изби семейството си с брадва 

Снимки: nova.bg

4 трупа бяха намерени в къща в Нови Искър

25-годишен мъж е задържан за убийството на родителите си, брат си и баба си, съобщава МВР. Престъплението е извършено в Нови Искър. Жертвите са убити с брадва.

Бащата на арестувания Георги бил военен. След като два дни не се явил на работа, в понеделник от Военна полиция отишли да го търсят в дома му. Когато позвънили, отворил самият Георги. Бил във видимо неадекватно състояние. На въпрос къде са родителите му, отговорил, че са на погребение в Пловдив. Влизайки в къщата обаче, униформените открили четирите трупа.

Сигналът за престъплението е подаден в 10,30 ч.

Съседи на задържания казват, че той и майка му имали психични проблеми. От прокуратурата потвърдиха, че Георги е преминал три прегледа при психиатър в последните години. Официално поставена диагноза обаче няма и не е вписан в регистри за хора със психични проблеми.

Разследващите ще проверяват дали Георги е употребил алкохол, или наркотици. Вече е ясно, че е направил опит да заличи следите си, като е почистил част от кръвта след четворното убийство.

Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

 

 

 

Източник: nova.bg