Продават „БГ маркет” на Иво Миленков и Стойне Гошев в Благоевград за 1 551 750 лв.

 

Частният съдия-изпълнител Георги Цеклеов сложи хранителния магазин на тезгяха, тежат му ипотеки и възбрани

Продават магазина за хранителни стоки „БГ маркет” в местността Пенков чифлик в благоевградския квартал „Струмско” за 1 551 750 лв. Това гласи обявление на частния съдия-изпълнител Георги Николов Цеклеов. Хранителният магазин е собственост на фирма „Алфа 06” ООД, представлявана от управителите Иво Миленков и Стойне Гошев.

Причината обектът им да попадне в полезрението на частен съдия-изпълнител е вземане от банка със седалище в София. Върху имота тежат ипотеки, има и наложена възбрана от ЧИС Георги Цеклеов. Освен това от информацията става ясно, че и върху самостоятелен обект в сградата също е учредена договорна ипотека в полза на Валери Ризов.

Имотът е със застроена площ от 1845 кв. м и поземлен имот, в който има паркинг. В обекта са обособени търговска зала, която в момента на огледа се ползва за склад, 4 малки склада, 4 хладилни камери, два вътрешни офиса, санитарни възли и рампа за зареждане, а също така и кафе-сладкарница, три магазина за промишлени стоки и офис за поръчка на мебели, всички със самостоятелен санитарен възел. На второ ниво са обособени 6 офиса, конферентна зала, съблекални и санитарни възли. Движимите вещи не са предмет на публичната продан.