Ралица Кашинова завърши сезона с абсолютна шампионска титла от Сърбия

Самоковската състезателка по бодибилдинг Ралица Кашинова завърши сезона като добави в актива си още отличия от участието си в The Sixth Balkan Cup, състоял се в Княжевец, Сърбия.

Тя завоюва първо място в категория до 164 см и стана абсолютен шампион в категория „Бикини фитнес“. Тя премери сили и възможности със състезатели от Сърбия и Босна и Херцеговина. Наред с този успех на Кашинова й подариха и Про карта.

По този начин самоковката закръгли златните титли на десет и има вече две Про карти. Кашинова сподели, че това е поредното незабравимо изживяване в състезателния й път и определи участието си в Сърбия като перфектен завършек на сезона.

На профилната си страница във фейсбук Кашинова публикува снимки в компанията на годеника си Венцислав Георгиев и сподели следното:

“Всяка победа е по-сладка, когато е споделена. Цялата подготовка за този сезон беше по инициатива на Венци. Няма да забравя онази събота, в която се разхождахме и ми каза “ Защо не се подготвиш за Европейско?”. Изобщо нямах намерение да почвам никакви подготовки на този етап. Първоначално го приех на шега, но ми трябваше точно един час, за да кажа “започвам”. И така Испания… После Малта… После Сърбия. Сега официално финиширам сезона с happy end. И ще си почина повече.  Иска ми се и още и още, но човек трябва да знае кога трябва да спре! И да се наслади на всичко останало, което животът може да му предложи. А с човек като Венци има толкова много неща, които да правя, че нямам търпение за всичко, което ни предстои”, написа още Ралица Кашинова.