Ръководството и феновете на Марек ще подкрепят отбора от трибуните в Панчарево

Старт Фото

Дупничани излизат срещу дубъла на ЦСКА от 16,00 ч утре

Ташко СУЛЬОТОВ
Ръководството на Марек начело с президента Васил Василев ще присъства на стадиона в Панчарево, където утре, 31 март, от 16,00 ч. ще се играе отложения мач с ЦСКА II. Така ръководителите на дупнишкия тим ще засвидетелстват за пореден път, че не са безразлични към оставащите срещи от първенството на ЮЗ Трета лига, независимо от голямата точкова разлика пред преследвачите в лицето на Вихрен, Чавдар и Кюстендил.

В същия момент фенклубът по свой начин прави организация, като около 50 души ще присъстват на трибуните, тръгвайки от 14,00 ч. от Дупница. И едните, и другите смятат, че този мач е стратегически за Марек – само при победа вече ще отпадне напълно напрежението и дупничани ще играят до края съвсем спокойно, доказвайки, че ненапразно дълго време са на върха на таблицата и са отборът, най-достоен да влезе пред парадния вход във Втора професионална лига тази есен.

Емил Димитров, който осигурява живото предаване за поддръжниците на Марек, сподели, че има вероятност и този път срещата да бъде предавана чрез YouTube по канала Марек завинаги и на фейсбук страницата на клуба.