Стотици дупничани изпълниха площад „Свобода”, за да подкрепят инж. Методи Чимев за нов мандат

Ивайло Константинов: Дупница не се нуждае от експерименти

Стотици  дупничани изпълниха площад „Свобода” в Дупница по време на предизборния концерт на ПП ГЕРБ. Тита, Иван & Ивана Дякови и Йордан Марков пяха в подкрепа на инж. Методи Чимев и кандидатите за общински съветници.

„В края на една предизборна кампания сме. Благодарим ви за подкрепата! От нас няма да чуете невъзможни обещания и гръмки слова. Работим и решаваме проблемите. Знаем какво можем да направим и как да го направим!

Нашият екип е доказал това. Искаме вашата подкрепа отново и няма да ви подведем! Надявам се, отборът ни в Общинския съвет  да бъде по-голям и заедно да правим това, което е необходимо за развитието нашата община!”, заяви инж.Методи Чимев.

„Благодаря на целия отбор, който устоя на големите лъжи през този 1 месец. Благодаря за мъдростта, която ни възпря от провокации. Благодаря на всички граждани, че сме отново заедно. Дупница няма нужда от експерименти! Преди 3 год. един вдигнат юмрук вкара цяла България в безкраен експеримент. Благодарение на него сега държавата ни е на колене- оплюта и осмивана от всички тези, които ни се покланяха преди това. Дупница не се нуждае от подобен експеримент! Дупничани винаги са показвали, че са по-интелигентни от всички останали в България и съм сигурен, че в неделя ще покажем защо нашите опоненти не са били прави. Нямам никакво съмнение в това! ”, категоричен бе председателят на общинската организация на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов.

Подкрепата си за инж. Методи Чимев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ дадоха народните представители от област Кюстендил Радослава Чеканска и Христо Терзийски, както и депутатът от 25 МИР Даниел Александров.

Силният вятър и лошото време не помрачи настроението на симпатизантите на ГЕРБ. Кръшни хора, много танци, настроение и усмивки белязаха събитието. С призиви за висока избирателна активност и победа на изборите в неделя симпатизантите на ГЕРБ от община Дупница огласиха площад „Свобода”.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!