С подновен състав започна лятната подготовка на мъжкия отбор на „Перун”

Лагер-сбор няма да има заради липса на пари

С водосвет за здраве и успехи, отслужен от отец Георги Танчев, стартира лятната подготовка на ФК „Перун” – град Кресна. В отбора вече не са досегашните футболисти Асен Крушовски, Венци Маламов и Денис Ангелов. Новите играчи, които облякоха тренировъчния екип на отбора, са: Атанас Топалов – централен нападател, който отсъства през изминалото първенство по известни причини, чието завръщане бе прието с радост от феновете, защото той е дал много за футбола в Кресна и при предишното участие на отбора във „В” група; Иван Иванов – за последно играл в отбора на „Пирин” (Разлог); Николай Димитров – възстановил се след тежка контузия; Фаик Таиров; Асен Лулейски; Петко Стоинков, за последно в отбора на „Рилци”;
Васил Христов – вратар, за последно в отбора на „Септември” (Симитли).
Очакват се още 2-ма-3-ма класни футболисти, чиито имена и отбори не се обявяват с цел да не се достигне до нещо нежелателно и за двете страни.
Лагер-сбор няма да има поради лиса на финансови възможности на клуба.
Всички занимания с наличните футболисти ще бъдат едноразови на градския стадион в Кресна.
Финансовата обезпеченост ще бъде от общината, бизнесмени от Кресна и президента на клуба Иван Спасов.
Четири контролни срещи ще изиграят футболистите на „Перун”. На 11 юли в Разлог срещу местния „Пирин”, на 18 юли срещу U-19 на „Пирин” (Благоевград) на стадиона в Рилци или Кресна, на 25 юли срещу „Велбъжд” (Кюстендил) и на 1 август срещу ФК „Кюстендил” от едноименния град, като все още не са уточнени часът и мястото за игра.