„С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ идва в Дупница на 7 и 8 март

Националната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ ще се проведе в 11 града в България на 7 и 8 март.

Ротаракт клубовете в страната заедно с фондация „Искам бебе“ ще зарадваме с дарение една двойка с репродуктивни проблеми от всеки град, в който ще се проведе кампанията. Дарението ще бъде използвано за заплащането на ин витро процедурата. По официални данни двойките с репродуктивни проблеми в България са над 145 000. Смята се, че всяка шеста двойка има проблем със зачеването. През предходните две години кампанията се проведе в градовете Велико Търново и Стара Загора и беше изключително успешна. Тази година тя ще се осъществи и в град Дупница, като печелившата двойка ще бъде изтеглена с жребий в присъствието на нотариус.

“Всеки, който би искал да се включи в кампанията, ще получи цвете в замяна на скромно дарение. Очаквайте представители на Ротаракт клуб-Дупница след 10,00 часа на 7 и 8 март (неделя и понеделник), мястото е площад „Свобода“.

Помогнете ни да донесем щастие, любов и семейна топлота в дома на едно семейство от нашия град, както и да информираме по-голям процент от обществото за този проблем, пред който, за съжаление, се изправят все повече хора”, казаха от Ротаракт-Дупница.