15-годишен нацели дърво с мотора си в Кюстендилско, спътницата му е с пукнат череп в болницата

Затруднено бе движението по "Цар Освободител" след инцидента на пешеходната пътека.

Дядо удари 55-год. жена на пешеходна пътека, със счупен лумбален прешлен е

15-годишен неправоспособен водач на мотоциклет „Ямаха“ е причинил ПТП в село Стенско. С него е пътувала и негова връстничка, а най-вероятно несъобразената скорост е довела до изгубване на управлението на мотоциклета и е последвал удар в дърво. И двамата са пострадали при инцидента, като водачът е настанен в кюстендилската болница със съмнение за комоцио и контузни наранявания. Момичето е закарано в столично здравно заведение с пукнат череп. По случаите са започнати досъдебни производства в РУ-Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Още едно ПТП с последствия е станало през почивните дни в Кюстендилско. 72-годишен водач на л.а. „Смарт“ е блъснал на централната улица “Цар Освободител” в областния град 55-годишна жена. Инцидентът е станал малко преди 12 часа в натоварения съботен трафик на пешеходната пътека срещу храма “Свети Мина”.

Пострадалата жена е настанена в кюстендилската болница със счупен лумбален прешлен. На място екип на полицията е извършил оглед и преценка на причините за ПТП и движението бе затруднено временно. Пробата за алкохол на водача е отрицателна.