Зидарят Златан Давидов от Ихтиман: На богослужение с 200 души в Дупница се освободих от жестока болка, която като шило се забиваше в крака ми

 

„От две седмици имах голям проблем с десният крак, докато се качвах по стълбата в тавана, почувствах сякаш ток ме удари в петата. Оказа се, че разтегнах ахилесово сухожилие и болките бяха страшни. Беше ужасна, нетърпима болка. Благодаря на Бога, че не скъсах сухожилието и избегнах операция.” Това разказва зидарят Златан Давидов от Ихтиман, които се помолил за изцеление на болни хора от Дупница, претърпели операции и други премеждия.
„На 23 юли 2017 г., събота, бях поканен в Дупница, в един от кварталите – “Каваклия”, на служба на открито, за да послужа с дарбите, които ми е дал Бог, в една баптиска църква. Пасторът много се зарадва за откликването ми и имаше голямо благословение от срещата. Присъстваха повече от двеста човека на службата. Една жена ни помоли да се помолим за сина й, защото е претърпял поредната операция. Пасторът Димчо ми каза да се помоля за всички нужди и за това момче. Помолих се с цяло сърце и докато се молех за другите, без да осъзная точно в този ден болката, която като шило ми се забиваше в крака, изчезна.
Службата протече цели пет часа и половина от 18:00 до 23:30 през нощта. Прибрах се в дома си в Ихтиман в два часа през нощта. Качвайки се по стълбите забелязах, че не ме боли кракът. Когато тръгвах за Дупница, слизайки по същите стълби, пробождащата болка беше ужасна. Бях свикнал вече с нея. Това мъчение продължаваше вече цели две седмици. Бригадирът от моето работно място, който имаше същият проблем преди време, ми каза, че ще мине много време, докато се възстановя напълно.
Сутринта славех Бога и благодарих с радост! Не забравяйте, докато се молите за другите, Бог, благославя и вас.

Здравейте приятели, братя и сестри в Господа. Невероятен Бог имаме, Той е същият вчера днес и утре, не се променя и любящата Му десница благославя, спасява и изцелява и днес!”