4-годишната Изабел Василева се надиграва с грузински танцьори на фестивала „Мир на Балканите” в Дупница

4-годишната Изабела Василева се надиграва с грузинските танцьори.

Автотърговецът Валери Здравков и съпругата му Гери се насладиха на програмата заедно с още стотици души публика

4-годишно дете от Дупница обра овациите на площад „Свобода”, след като се надиграва с грузинските танцьори пред стотици хора публика.

Грузинските танцьори взривиха дупнишката публика от аплодисменти за танците си.

На откриването на международния танцов фолклорен фестивал „Мир на Балканите” грузинските танцьори, които бяха сред първите участници на сцената, хвърлиха в екстаз дупнишката публика. 4-годишната Изабел остана особено впечатлена от сложните танци, захвърли детската си тротинетка и затанцува едно към едно на сцената.

Директорката на детска градина „Пролет” Даниела Гальова с приятелката си Мария

Бизнес семейството Милена и Александър Василеви бяха шашнати от щерка си Изабел, която се надиграва с грузинците. „Явно се е метнала по темперамент на чаровната си баба Мая”, споделиха близки на семейството.

Смелата Изабела, която надигра грузинците, с родителите си Милена и Александър Василеви

На крак танците изгледаха автотърговецът Валери Здравков и чаровната му съпруга Гери. Сред публиката бяха още директорката на детска градина „Пролет” Даниела Гальова с приятелката си от София – Мария, дошла на гости в Дупница специално да гледа фестивала.

Бизнес семейството Гергана и Валери Здравкови се радваха на грузинските танцьори.

Фолклорни състави от България, Молдова, Румъния, Босна и Херцеговина ще веселят три дни и нощи гостите на фестивала и дупничани.