Tuesday, July 23, 2024
HomeНовиниБългарияДве почти еднакви рокли и много коментари

Две почти еднакви рокли и много коментари

С почти еднакви рокли в тъмнозелено и с дантела се появиха съпругата на президента Румен Радев – Десислава, и вицепрезидентът Илияна Йотова на приема по случай 3 март. Събитието по традиция се организира от държавния глава по случай националния празник на България.

Тоалетите на Йотова и Радева бяха сред най-коментираните теми в социалните мрежи наред с външния вид на звездите по време на церемонията по раздаването на Оскарите.

Роклята на Илияна Йотова е на дизайнера Евгения Живкова. Десислава Радева пък се довери дизайнера Невена Николова.

Поредната дискусия за облеклото на Радева, чиито тоалети често биват публично обсъждани, предизвика реакция на президентската съпруга. Тя също използва социалната мрежа фейсбук, за да отговори на коментарите за дантелените рокли, с които тя и Йотова се появиха.

“Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!

Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?

За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.

Така ли ще оцелеем като нация – ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да – с мед да ги намажеш!”, написа Радева. Добави, че по време на приема се пошегувала с Йотова, че трябва да се уговарят за външния си вид предварително, а вицепрезидентът отвърнал: “Карай, току виж решили, че сме се уговорили”.

“Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното. Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне – рано или късно. (Правило на маркетинга)”, пише още Радева.

Постът й е придружен с линк към песента на Motorhead – Love me Forever.

Дизайнерът на роклята й – Невена Колева коментира пред бТВ, че подобни съвпадения се случват.

RELATED ARTICLES

Most Popular