Почина секретарката на читалище „П. Славейков” в Дупница Снежана Костадинова

Снежана Костадинова

Отиде си секретарката на читалище „П. Славейков” в Дупница Снежана Костадинова. Издъхнала е след няколкомесечна борба с онкологично заболяване. Погребението е на 15 август. Снежана Костадинова е родена на 16.05.1957 г. Години наред беше сред дейците на културата в града. Близките й ще я запомнят като изключително контактен човек, който обичаше живота. До последно е била активна във фейсбук. Сред последните постове на стената й четем постове от рода на: „Всеки пие от чашата на живота това, което сам си налее…

Наздраве!”; “Любовта, не разумът, е по-силна от смъртта.” -Томас Ман; „Бъди силен най-много, когато сърцето ти се къса”; „Научете децата си да обичат животните, така ще станат по-добри хора”; „Не можете да излъжете човек, който вижда с душата си. Той ще ви прочете като отворена книга”- Руми.

Смъртта на Костадинова покруси нейните близки, приятели, колеги. „Най-добрият човек, когото познавах! Почивай в мир!”, бе написала на профила на Снежана Мая Михайлова. „Мила Снеже, ти беше колежката, с която можех да говоря за всичко. Почивай в мир!”, казва Емилия Иванова.

Редакцията на в. „Вяра” изказва съболезнования на семейството на Снежана Костадинова. Бог да я прости и вечна й памет!