“Точно в 3.45 часа тази нощ маскирани разбиха и отмъкнаха банкомата пред Кауфланд в града. Пристигнаха и натовариха парите и част апарата на бял джип КИЯ. Беше страшно, истински погром. Най-вероятно така пипат, хора с голям опит или запознати с обстановката. Как е възможно да не са взети никакви охранителни мерки от страна на шефовете на магазина. Видя ми се цял чувал с пари. Поне 100 000 лв, а може и повече.” Това съобщи източник на вестник ВЯРА от местопрестъплението, пожелал името му да не се съобщава по съображения за сигурност. Той е направил и кадри на дръзкия обир. На снимките ясно се вижда обстановката и силуетите на обирджиите.

от две години в Дупнишко действа организирана престъпна група за обир на банкомати. Бандата е повече от успешна. Първият удар бе нанесен на ДСКаса в центъра на града, от където задигнаха 200 000 лв, последва удар на банката и в Бобошево, сумата е почти равна на първата. Образуваните досъдебни производства са без резултат.

Очаквайте подробности.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Пореден обир по един и същ модел – “от две години в Дупнишко действа организирана престъпна група за обир на банкомати.”А “родната” полиция какво прави – и тях ли ги “пази” ?!?

  2. Като чета статията и гледам снимките сигурно са сотаджжите.На снимката се виждат те е тяхната кола.Според статията са очевидци отблизо снимали обира ” Видя ми се цял чувал с пари. Поне 100 000 лв, а може и повече.“ Браво репортери.

Comments are closed.