На галавечер в Спортната зала-Дупница: Световният шампион на България по кикбокс от СК „Патриот“ (Дупница) Доброслав Радев се изправя на ринга срещу Ерик Буза от Хърватия, Славчо Павлов ще мери сили срещу Стоян Цветков от Македония

 

Треньорът и организатор на събитието Кирил Чакъров: За първи път ще се проведе такова събитие и се надявам да стане традиция в община Дупница

Kикбоксьорът Илиан Томанов от Благоевград се изправя на ринга срещу Христомир Ранчев от гр. София

 

Едни от най-големите кикбоксьори от цяла България ще премерят сили на галавечер по кикбокс в Дупница на 18.11.2017 г. в Спортната зала. Треньорът и организатор на събитието Кирил Чакъров разясни за предстоящите битки на тепиха.

“Ще има осем професионални мача, като кулминацията на вечерта ще бъде боецът от СК „Патриот“ (Дупница) Доброслав Радев и Ерик Буза от Хърватия – Загреб. Играе се мач за Балкански пояс. Вторият участник от Дупница е Славчо Павлов, който е студент специалност „Треньор по кикбокс“ в НСА – гр. София. А ето и пълната бойна карта на галавечерта: на първата среща излизат Али Юзеир от гр. Варна срещу Чавдар Димитров от гр. Стара Загора. Симеон Стойчев от гр. София излиза срещу Никола Миленкович от Сърбия.

В третата среща на ринга излизат дупничанинът Славчо Павлов срещу Стоян Цветков от Македония, Огнян Мирчев от София срещу Никола Лазаревич от Сърбия са четвърти на ринга. Кикбоксьорът от Благоевград Илиан Томанов излиза на ринга срещу Христомир Ранчев от София, Марио Кирилов от София излиза на ринга срещу Дмитрий Джоржевич – Сърбия… Ще има и една боксова среща между Любен Тодоров от София и Славея Стефанов от София. Тази среща ще бъде боксова среща – шест рунда по три минути. Всички бойци, участващи на събитието – и победители, и победени – ще получат хонорар, като имат предварителен подписан договор за това. За първи път ще се проведе такова събитие и се надявам да стане традиция в община Дупница. Благодарим на община Дупница за съдействието“, сподели треньорът Кирил Чакъров, който е организатор на събитието.