Скъсан ремък остави влюбения и разсеян балановски кмет Явор Митов без кола в най-студените януарски дни. Това бе причината за ОбС сесията в Дупница той да дойде пеш от автогарата.

Балановският кмет Явор Митов с колата си, докато още не беше за ремонт.

Скъсан ремък и смяна на водна помпа наложи Митов да остави колата си на сервиз при майстор в родното му село Баланово. „Свиреше ми ремъкът, но не обърнах внимание навреме”, заоправда се Митов пред колегите си селски кметове на сесията. Те пък през смях коментираха: „Тука се задава голяма сватба. Загубил си е умът Явор по чаровната Гери, която след раждането се разхубави още повече”. „И ние сме били влюбени, и ние сме гледали кърмачета”, окуражаваха го общинските съветници Йордан Йорданов и Димитър Крекманов.

Заради това, че му се наложи да върви пеша, Митов се въоръжи срещу студа с топла ушанка и кожено яке.

4 КОМЕНТАРИ

  1. А да е пръднал докато е ходил пеша? Отразете и това малоумници, кой го интересува този световно неизвестен селски катил ?!

  2. Абе ей,”гражданино”от село Дупница,а ти кой си и с какво се подвизаваш?!Ти с какво си извеестен?Вече има с какво,с “проницателната” ти тъпота!Човека поне е станал кмет и се е доказал като такъв!Анан от комплексирани “гражданчета”! Като не ти харесва,не чети статията!

  3. До коментар 2 какво като е станал кмет данеби дае с три ташака.Смешенси.

Comments are closed.