Мария Иванова

 

Доц. Недин все още не е получил заповед за освобождаването си от поста

 

Кардиологът проф. Младен Григоров и неврохирургът д-р Емил Кръстев са напуснали общинската болница в Дупница, след като прокуристът на здравното заведение Мария Иванова е  прекъснала гражданските им договори.

Доц. Димитър Недин

Пациентите в общинската болница с тежки сърдечни диагнози, както и болните, на които се налага преглед от неврохирург, ще получават адекватна помощ от специалисти в София, уверяват от лечебното заведение.

Проф. Младен Григоров

„Такива пациенти ще бъдат транспортирани с линейка на Спешен център до съответната кардиологична болница за преглед. Така излиза по-евтино според направените разчети от прокуриста Мария Иванова, а и от мен. И аз подписах за прекратяване договора на проф. Младен Григоров. Пациентите, на които се налага преглед от неврохирург, по същия начин ще бъдат транспортирани за София”, казва доц. Димитър Недин, който временно изпълняваше длъжността управител. Той все още не е получил заповед за освобождаването си от поста. Както е известно, непопулярните мерки се предприемат заради тежкото финансово положение на МБАЛ „Св. Иван Рилски”.

 

 

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Едва ли разходите от 500,00 лв.-хонорар на професора и 300,00 лв. на неврохирурга -общо 800,00 лв. на
    месец са в най-голяма тежест на болницата. Сега като трябва да разкарват болните с линейка по други лечебни заведения за консултации дали ще е по -евтино?
    Предполагам ,че хонорара на набедената за “спасителка” на Общинската болница е в пъти по- голям от 800 лв. на месец.Ако и другите мерки за стабилизиране на болницата са все в този дух ,по-скоро си мисля ,че прокурист в случа я ще е равносилно на ликвидатор. Или иначе казано намери се подходящия човек да довърши болницата.

  2. Да такае тук става на вапрос дасе закрие болницата.А таиа се справиа доста добра.Само гледаите за колко бързо време ще ликвидира.

  3. Пламен Соколов като назначи жена си на 4 часов работен ден с голяма заплата защо тогава не се говореше нещо за тежко финансово положение. Ебаси малоумните общински съветници и кмет има в Дупница. Целият град закриха от простотия и алчност.

Comments are closed.