Солистката на „Ноктюрно” Василка Борисова празнува ЧРД на репетиция в Дупница, написа стихотворение

Василка Борисова

 

 

Ръководителката на Състава за стари градски песни „Ноктюрно”  и счетоводител в Дупница Василка Борисова празнува поредния си незабравим рожден ден. Васето, както е наричана умалително артистичната певица, посрещна празника със свой стих във фейсбук, където по-късно поздрави приятелите си с пост на песента „Наздравица” на Силвия. Отговорите не закъсняха и през целия ден чаровната дама получаваше топли пожелания в социалната мрежа и по телефона. В края на деня изпълнителката на стари шлагери, която е носителка на куп групови и индивидуални награди от фестивали, празнува на репетиция с „Ноктюрно”. Вечерта отбеляза специалния ден у дома, с най-близките – със съпруга и майка си.

„Всеки мой рожден ден съм празнувала, тъй като смятам, че трябва да се радваме на всеки ден и на всяка година, в която натрупваме години, тъй като не на всеки е дадено,

пък и аз не се притеснявам от годините – трябва да се живее според принципите и да не се съжалява за изминалото. Досега съм живяла според моите виждания и възможно най-много

според желанията си. Имала съм интересен живот.

Рождения ден отпразнувах с празнична репетиция на „Ноктюрно”. Получих поздрави и цветя от приятели, това ме радва и задоволява напълно. С децата и внуците ми ще празнувам в събота. Те са на работа и не са в града, така че поздравите бяха по телефона и във фейсбук. В семейна атмосфера празнувахме вкъщи със съпруга и майка ми”, сподели Василка Борисова.

„Сега на моите шестдесет и две,/не зная дали е рано/ или късно да мечтая?/Да направя равносметка – да,/но годините с гордост и достойнство да нося,/това желая!”, пожелава си певицата на „Ноктюрно” в своя празничен стих.