Д-р Владимир Карастоянов

 

Известният стоматолог от Дупница д-р Владимир Карастоянов вече има свой фейсбук профил. Той дебютира в социалната мрежа през март месец. Той се е представил като завеждащ хирургично отделение в стоматологична поликлиника. „Много добър човек, бъди здрав и дълголетен, докторе”, посрещат го във виртуалното пространство Димитър Йоцов, Бойка Бояджиева и Георги Георгиев. Списъкът с фейсбук приятели на д-р Карастоянов засега е попълнен от 54-ма души, сред тях са актрисата Василка Сумева, поетесата Марияна Александрова,  стоматоложката Елисавета Петкова, адвокатката Даниела Никифорофа, Лорета Николова, д-р Борко Исаков, свидетелят по делото срещу Братя Галеви – Антонио Якимов, и др.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Дебютира във Facebook през март, скоро ще дефилира в ЗАТВОРА да изгният там и тримката

  2. Даа, гейоподобната фамилия да отива там ,чакат ги . Трима убиха един .А да видим от тук натам , всичко се връща !!!!

  3. Убиха едно вредно същество за обществото. Жалко че трябва да го лежат като за човек.

  4. С вазелино при мен че хомо докторите се стягат за Бобов , дайте им и на тях

  5. И аз да бях на мястото на докторите и аз щях да защитя детето и от тези боклуци по този начин.С вас сме.

  6. Въпреки че ,въобще не съм доволен от тебе като зъболекар ти пожелавам успех в това дело.

  7. Абе какъв успех му пожелавате на този убиец бе! Цялата му “велика ” фамилия заедно с курвето Влада заслужават публичен линч защото те не са добросърдечни хора! Докато бяха в обкържението на Галевите не можеше да ги надговори човек, дъртия държеше всеки ден речи в кафето на Били и се правеше на много добър техен приятел и сега изведнъж когато ги няма виждате ли той пък бил репресиран. От кого бе боклук?! Трябваше много отдавна да укроти шавливата си внучка, себе си и синовете си – пияници и наркомани и да не се правят на жертви, защото не са такива. Лесно се манипулира общественото мнение, но в Дупница ги знаем що за стока са!!! И България ще ги разбере!

  8. Ако някой е трябвало да бъде защитен това не е отрочето на Карастояновите! Какво е търсела Владимира точно в това заведение което е далече от къщата и и в което се знае от всички дупничани че се посещава от бившите приближени до Галевите?! Има толкова много заведения в Дупница, вкл. в центъра но тя е решила да ходи точно в Колата и защо ли !? Защо преследваният е бил Отверката,! Ако тебе жителю някой те заплашва и се държи зле ти ще ходиш ли там където е той! А?

  9. За какво ли не му помага Галев то автокъщи ли не купува По Самораново къща ли какво беше не знам само и само да виси вечер на масата да го разсмива.И сега за благодарност бил репресиран.Абе що не се върнат тия от некаде та да го видиме каква песен тогава ще пеет.ЛИЗАЧ и МРЪСНИК това е той

Comments are closed.