Общинският съветник Кирил Ханджийски от Сандански, който е треньор на клуб BE REAL отпразнува 38-мият си рожден ден със семейството си. През уикенда той почерпи и приятелите си. Единственото, което си пожелавам е да бъда здрав. Влюбен съм в спорта, обичам работа си, тренирам деца, те ме зареждат с невероятна сила и енергия, чувствам се прекрасно да работя тази професия. Да си треньор е едно приключение, носи разнообразни емоции и моменти. Това също така е едно предизвикателство, тъй като се сблъскваш с неподозирани ситуации. Да идваш с желание и силна мотивация е огромен плюс, за да можеш да се справяш ежедневно с трудностите през деня и да се прибираш вкъщи удовлетворен от постигнатото. Това ме поддържа жив, зарежда ме с енергия и ентусиазъм и ме прави горд  и щастлив треньор. Децата, които тренирам, са като част от семейството ми. “- каза Кирил Ханджийски. След 20 години на тепиха Кирил Ханджийски, приключи миналата седмица състезателната си дейност. Остава треньор.

Той спечели бронзов медал спечели държавното лично-отборно първенство по борба на 17 юни, свободен стил в Ловеч. Това беше последното му състезание, тъй като се сбогува с тепиха след награждаването.

Ето и интервю с Ханджийски пред  сайта Сандански 1:

Кирил Ханджийски – Гулит, приключи вчера състезателната си дейност

След 20 години на тепиха Кирил Ханджийски – Гулит, приключи вчера състезателната си дейност. Остава треньор. "Благословен съм, че работя с деца, живея като дете".

Публикувахте от Sandanski1.com в Понеделник, 18 юни 2018 г.

 

Кирил Ханджийски, обяви по време на Коледния благотворителен бал на Ротариклуб Сандански, че клубът се включва в инициативата за лечението на 9-годишния Александър Мутафчиев, от Сандански. Всеки може да закупи календара на BE REAL за 2016 г. срещу сума, която избере сам. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Александър.