Ял ли е или не Доналд Тръмп важни документи!?

Омароса Маниголт и Доналд Тръмп

Това спорят двама бивши служители на Белия дом

 

Бившият адвокат на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп Майкъл Коен опроверга твърденията на Омароса Маниголт, бивш директор за връзките с обществеността на Белия дом с населението и гражданските организации, че държавният глава е изял важен държавен документ след среща с него.

Юристът публикува опровержението в Twitter:

„До десетките журналисти, които ми звъняха във връзка с твърденията на Омароса в новата й книга, че Тръмп е взел мой доклад, сложил го е в устата си и го е изял… Никога не съм виждал подобно нещо, шокиран съм от факта, че някой може да го приеме насериозно“.

Според Омароса след среща с Коен в Овалния кабинет на Белия дом държавният глава е напъхал в устата си някакъв документ.

„Видях как той натъпка в устата си документа. Бях удивена как той дъвчеше и поглъщаше хартията, още повече Тръмп винаги е бил доста гнуслив. Вероятно ставаше въпрос за нещо много, много конфиденциално“, пише в откъс от новата книга на Омароса, публикуван от в. „Вашингтон поуст“, известен с критиките си срещу настоящия президент на Съединените щати.