Футболистът Румен Гьонов от Сапарева баня изкатери Мусала,  дупничанинът Емил Ранчов качи тениска на „Барселона” на 2925 м, Кирил от Сандански се развя като знаме на Кончето

Футболистът от Сапарева баня Румен Гьонов изкатери Мусала. Върхът е едно от най-магнетичните приключения за туристите през лятото.

Сапаревобанецът изкачи Мусала.

Гьонов се наслади на прекрасната природа и усети как върви животът на 2925 м надморска височина.

Румен Гьонов

Той е голям любител на планината и често се отдава на вълнуващи приключения сред природата. Гьонов защитава цветовете на „Витоша” (Бистрица).

Връх Мусала не се даде и на група смелчаци от Дупница. Емил Ранчов, Андрей Ранчов и Веселин Марков покориха върха и ознаменуваха изживяването с паметна снимка. Емил Ранчов се изкатери в планината с фланелка на футболния отбор „Барселона”. Приятелите им ги поздравиха за успешния поход.

Димитър Бербатов в планината

Доброволецът при гасенето на големия пожар в Кресна от миналата година Кирил Божков от Сандански предизвика фурор с акробатични изпълнения по един от най-опасните планински маршрути. Той се развя като знаме на Кончето и получи възхищението на хиляди потребители в социалната мрежа.

Кирил Божков

Наскоро футболистът Димитър Бербатов също се изяви като планинар и тръгна на планински преход. Той изкачи връх Вихрен в компанията на футболните треньори Александър Томаш и Тодор Кючуков.