Футболистът от Сапарева баня Румен Гьонов изкатери Мусала. Върхът е едно от най-магнетичните приключения за туристите през лятото.

Сапаревобанецът изкачи Мусала.

Гьонов се наслади на прекрасната природа и усети как върви животът на 2925 м надморска височина.

Румен Гьонов

Той е голям любител на планината и често се отдава на вълнуващи приключения сред природата. Гьонов защитава цветовете на „Витоша” (Бистрица).

Връх Мусала не се даде и на група смелчаци от Дупница. Емил Ранчов, Андрей Ранчов и Веселин Марков покориха върха и ознаменуваха изживяването с паметна снимка. Емил Ранчов се изкатери в планината с фланелка на футболния отбор „Барселона”. Приятелите им ги поздравиха за успешния поход.

Димитър Бербатов в планината

Доброволецът при гасенето на големия пожар в Кресна от миналата година Кирил Божков от Сандански предизвика фурор с акробатични изпълнения по един от най-опасните планински маршрути. Той се развя като знаме на Кончето и получи възхищението на хиляди потребители в социалната мрежа.

Кирил Божков

Наскоро футболистът Димитър Бербатов също се изяви като планинар и тръгна на планински преход. Той изкачи връх Вихрен в компанията на футболните треньори Александър Томаш и Тодор Кючуков.