Милена Зарева-Горския от Кюстендил кръстосва брадви с още 20 фермери за 100 бона, призна: 30 мъже ми козируват

Милена Зарева

42-годишната жена: Само съпругът Светослав може да ме сложи на място, шия, меся, цепя дърва, но винаги съм с перфектен маникюр

42-годишната Милена Зарева от Кюстендил и още 21 души – емигранти и нашенци, ще се борят за 100 000 лв. в новия сезон на риалити шоуто за фермери. За първи път от началото на риалитито сред участниците има и кюстендилка. 42-годишната Милена по професия е лесовъд. Известна сред близките си като Горския. Тя  работи във фирма с 30 мъже и е убедена, че всяка жена може едновременно да се развива в типично мъжка професия и да бъде истинска жена. Умее да ръководи и по нейните думи мъжете й козируват. Милена признава, че предпочита да работи с тях, тъй като не са клюкари. Тя и семейството й са твърдо решени да останат и да успеят в България и споделя, че не си представя сутрин, когато се събуди, да не види нашите гори и планини. “Не мога да Ви опиша чувството какво е да се качиш на връх Руен в Осоговската планина, който е на границата с Македония”, казва Милена. Във визитката си за риалитито определя себе си като перфектна майка и домакиня у дома. “Шия гоблени, правя баници, но винаги, ама абсолютно винаги съм с перфектен маникюр”, допълва кюстендилката. Освен на способностите си в кухнята и типично мъжките дейности като цепене и рязане Милена ще разчита и на късмета, за да стигне до първото място в шоуто. Милена се занимава с дърводобив от 2001 г., когато със съпруга си Светослав купуват първия си камион. Има двама синове – на 16 и 10 години. Единственият мъж, за когото говори с възхищение, е нейният мъж и споделя, че единствено пред него може да замълчи, единственият, пред когото може да сведе глава, и единственият, който може да я сложи на мястото й. Голямата страст на Милена са моторите, а любимото й занимание е да кара джип в пресечена местност. Тя обаче вярва, че една жена преди всичко трябва да бъде жена.

Кюстендилката даде заявка да бъде майката на групата в риалити шоуто на отбора, наречен Тукашните. “Два дни преди финалния кастинг почина много, много близък мой човек. Влизам в риалитито в негова чест, за да му покажа, че е имало за какво да се гордее с мен. Бъди мой ангел, вуйче”, сподели от малкия екран Милена.

През първите четири седмици сблъсъкът ще е между два отбора – емигранти и тукашни, а още след пилотното излъчване на предаването Милена получи уникална подкрепа и пожелания за успех не само от своите близки и приятели, но и от голяма част от своите съграждани.