КОРНЕЛИЯ КЛЕКНА! Соцлидерката призна – уволнила виновните за гуляя в Баня

Корнелия Нинова

Уволнение в БСП след скандалния партиен гуляй на БСП в 4-звездния “Хот Спрингс Медикъл и СПА” в разложкото село Баня. Червената забава в лукс и масажи, гарнирана със скъпи храни и кремчета с алое вера, гъши пух и патешко филе, коствала главата на партиен функционер.

“Освободих от поста началника на парламентарното направление, че е избрал този хотел. Трябваше нещо по-скромно”. Новината съобщи червената лидерка Корнелия Нинова след въпрос на Цветанка Ризова, в чието предаване гостуваше.

“Изборът беше неподходящ. И аз там го видях. 4 звезди или там какъв лукс, но съвсем не беше луксозен”, оплака се тя.

“Доста се преувеличи случаят. Първо, нито един лев от парите на български гражданин не е изхарчен за това. Всеки депутат си плати от джоба си. Забранихме си да не се ползват парламентарни коли – всеки да си пътува с личен автомобил”, обясни притеснена Нинова.

“Хотел, храна, престой, каквото там си е използвал – си е платил, в това съм 200% категорична. Такива семинари се правят в хотели”, продължи да демагогства червената лидерка. Тя коментира за пръв път темата, след като от няколко дни упорито избягва всякакви журналисти, именно за да си спести обяснения след скандала със скъпия семинар. Вероятно и сега Нинова не е очаквала такъв въпрос от иначе удобната Ризова, но се видя принудена да отговори.