Пасторът на Българска божия църква в Дупница Методи празнува рожден ден на тузар от столицата по холивудски образец. Рожденикът скри името си, а купонът се вихри в хотел “Бор” в Паничище. Пастър Методи също беше разочарован от камерата на ВЯРА Нюз и скри лицето си. Той беше довел половина ромска махала “Спартак”. Рожденникът не беше единстният богаташ, 10-ки баровци с лукс коли се заключиха в хотела и вдигаха наздравици чак до зори. “Не пием алкохол, не вдигаме наздравици с уиски, пеем духовни песни и гледаме да си помагаме с каквото можем в живота, задружни сме, рожденикът е много важна личност, тапицира мебели, има фирма, внася кожи от Турция. Страхотен човек, но по- добре да не се споменава името му.” – каза пастор Методи. Духовният водач е един от най-големите изборджии в Дупница. Той има дарбата да убеждава и хората го следват, за когото каже за него гласуват поне 300 души. Последният път даде рамо на екскметът Пламен Соколов, но докторът не можа да стане кмет, седна като общински съветник, нито една обществена поръчка не можа да издейства за пастор Методи, който е и строителен предприемач.

6 КОМЕНТАРИ

  1. До кога ще търпиме циганите да не работят, да не си плащат нито ток, вода, да си правят деца които ние да храниме и накрая да ни крадат, убиват и изнасилват!!!!! Не сме държава!!!! Не сме народ!!!!!!

  2. Ама какъв пастор е тоя циганин бе! Пладнешки крадец!!! Ако някой българин има нужда да се оплаче или да се похвали с нещо, за да се пише за него трябва да си плаща, а за мангалите и реклама им правиме! ВИП хора са, да!!! А ние сме трето качество!

  3. Боклуци са тия мангали и всички в държавата които ги храним и плащаме да се размножават .!Егати държавата шибана сме!Боико, не се чуди защо Българският народ напуска родината си.Тя след време нема да е българска ,а циганска благодарение на подкупния електорат на които девиза е ” Един мандат ама Богат”Отвратен съм от Българската държава!!!!!!!!

Comments are closed.