„Локо” дерайлира четири пъти срещу „Спортист” в Дамяница

Отборът на „Спортист” (с. Струма) 

Много силен мач изнесоха футболистите на „Спортист” (с. Струма) в Дамяница срещу местния „Локомотив”, побеждавайки го с 4:1. Първия гол в срещата в 5-ата минута отбеляза Георги Арсов, който след центриране отляво в наказателното поле на домакините отклони кълбото с крак за 0:1. Пет минути по-късно Мартин Смилянски след центриране от ъглов удар отдясно пред наказателното поле на домакините изпрати топката в мрежата за 0:2. В 28-ата минута от 16-17 метра Георги Надеждев от „Локо” със силен шут изпрати топката в долния ляв ъгъл на стража на гостите за 1:2. Три минути преди края на първата част Георги Арсов с плонж с глава от 6-7 метра изпрати топката в мрежата на домакините за 1:3.
Втората част на мача започна с два пропуска на Георги Арсов. В 55-ата минута след центриране остро в наказателното поле на домакините с глава Арсов покачи на 1:4.
„Изиграхме много силен мач срещу един корав домакин – „Локомотив” (Дамяница). Жалкото е, че петима основни състезатели отсъстват, защото работят в София и нямат възможност да участват. Следващият ни мач ще бъде в неделя от 15 часа срещу отбора на Долно Осеново”, сподели шефът на „Спортист” Кирил Орманлиев.