22-годишният вратар Станислав Димитров се вля в редиците на „Вихрен” (Сандански)

Вратарят Симеон Симеонов също е ново попълнение.

22-годишният вратар Станислав Димитров – от ДЮШ на „Левски” (София), е новото пето попълнение в мъжкия отбор на ФК „Вихрен” (Сандански). За последно той е играл в отбора на „Миньор” (Перник). Преди него тренировъчния екип на „Вихрен” облякоха вратарят Симеон Симеонов от „Локомотив” (Горна Оряховица) и полевите играчи Димитър Калчев – 19-годишен защитник от ДЮШ на „Ботев” (Пловдив), 20-годишният Иван Лазаров от ДЮШ на „Локо” (Пловдив) и Георги Младенов от ДЮШ на „Славия”.
„Селекцията при нас е отворен процес. Очакваме още футболисти от други клубове. Ще дадем шанс на всички налични футболисти да играят по едно полувреме в контролните срещи. Първият ни контролен мач от зимната подготовка на отбора ще се играе в събота, 19 януари, на терена в село Склаве”, сподели играещият помощник-треньор Вальо Георгиев.
През седмицата старши треньорът на „Вихрен” Здравко Лазаров готви футболистите в градския парк за физически натоварвания, а тактико-техническите занимания с топка – на терена с изкуствено покритие, а от четвъртък – на терена с естествено тревно покритие в село Лебница.
Спортната общественост си отдъхна, след като се увери, че ръководството, начело с Георги Бачев, реагира светкавично след напускането на двамата вратари Стефано Кунчев и Стоян Деспотов и привлече Симеон Симеонов и Станислав Димитров.