Блъснатата патрулка. Снимка: Роска НОЦКОВА

Двама полицаи пострадаха при катастрофа в Сандански. Пътният инцидент стана рано сутринта на ул. “Първи май”, кв. „Ливадица”. Лек автомобил “Мерцедес”, който се е движил по улица “Теменуга”, се е блъснал в полицейски автомобил, който пък се е движил по улица “Първи май”. Очевидци коментират, че инцидентът е станал поради неспазване на правилата за движение, като лекият автомобил не е спрял на знака „Стоп”. От удара полицейският автомобил се отклонява вляво и се блъска в стена. Пострадалите двама полицаи веднага са откарани за прегред в болницата на Сандански. Георги Темелков е с комоцио, той е получил хематом на главата и остава за лечение в лечебното заведение. Петър Пърличков е с контузия на главата и също е под лекарско наблюдение.

Мерцедесът е шофиран от 72-годишен шофьор със солиден стаж зад волана. Взета му е проба за алкохол. По автомобилите има нанесени сериозни материални щети.

1 коментар

  1. Не разбрахме от статията кой от двата леки автомобила “лек автомобил патрулка и лек автомобил мерцедес “не е спазил предимство ?

Comments are closed.