Директорът на ОДМВР ст. комисар Е. Стамболийски
  • Ст. комисар Е. Стамболийски изпрати поздравителни писма до доайените Климент Панев и Симка Анастасова

 

4-ма служители са носители на награда от главния секретар на МВР – „Писмена похвала“, директорът на ОДМВР ст. комисар Е. Стамболийски награди 10 служители с „Писмена похвала“ и 3-ма с обявяване на благодарност. 10 служители на Областната дирекция получиха грамоти от административния секретар на МВР. Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им.

Наградите бяха връчени на тържествено събрание от директора на ОДМВР ст. комисар Е. Стамболийски. Той изпрати и поздравителни писма до двамата служители на дирекцията – Климент Панев и Симка Анастасова, които са доайени по стаж. В писмото му се казва: За мен е чест да ви поздравя като най-дългогодишни служители на дирекцията, благодаря ви за достойнството и професионализма, с които продължавате да работите.

В поздравлението си към служителите на ОДМВР-Кюстендил ст. комисар Стамболийски припомни думите на първия български премиер след Освобождението и първи министър на вътрешните работи Тодор Бурмов от обръщението му към съотечествениците: “Обстоятелствата, в които народът ни започва своя независим политически и граждански живот, са твърде важни, а мъчнотиите – твърде големи“.

140 години по-късно думите на министър-председателя Бурмов са актуални, аз съм сигурен, че въпреки мъчнотиите ние ще продължим с усърдие и отговорност да вършим работата си в полза на обществото, подчерта ст. комисар Стамболийски, благодари на всички партньори и граждани, с които вървим по един път за опазване на законността и сигурността в нашата област. Пожела на колегите си здраве, устойчивост и удовлетворение.