Съдийската тройка от Петрич ръководи нови 5 мача на детския турнир в Банско

Петричките футболни съдии Александър Вангелов, Любо Танев и Илия Илиев ръководиха нови пет мача от международния футболен турнир за деца „Евима къп” в град Банско. При деца набор 2007 година се получиха следните резултати:

В мача за 9.-10. място се срещнаха два румънски отбора. „Стяуа” (Букурещ) победи „Академия” (Букурещ) с 2:1.

За 7.-8. място „Дунав” (Русе) победи националния отбор на Ливан с 4:0. За 5.-6. място ФК „Пловдив” и „Академия” (Букурещ) завършиха 2:2 в редовното време. Съгласно наредбата за провеждане на турнира се стигна до изпълнение на дузпи. По-точни от бялата точка бяха пловдивчани и се поздравиха с краен успех 4:3.

Петричката съдийска тройка ръководи и двете отговорни срещи набор 2006 година. За 3-то и 4-то място отборът на ЦСКА и националният на Ливан завършиха 1:1 в редовното време. Съгласно регламента на турнира се стигна до изпълнение на дузпи. По-точни от бялата точки бяха столичните „армейци”, които победиха с 4:2. Финалният мач се игра между отборите на „Ботев” (Пловдив) и „Динамо” (Букурещ). Редовното време завърши при резултат 0:0. При дузпите по-точни бяха футболистите на румънския тим, които с краен резултат 4:3 заеха първото място в групата на набор 2006 година.

И в петте футболни срещи петричката съдийска тройка с главен арбитър Александър Вангелов, асистиран от Любо Танев и Илия Илиев, се представи блестящо и ненапразно бяха поздравени от отговорните длъжностни лица на футболните отбори и самите футболисти за прецизността и точността при отсъжданията на терена.