„Комити” апелират към обединение на фенове и състезатели

  • Определени хора използват поражението от „Надежда”, за да създадат разнобой в отбора

 

Преди срещата „Беласица” – „Спортист” (Своге) „Комити” излязоха с призив към феновете и любителите на футбола в община Петрич.
„Нека да бъдем единни в събота на стадион „Цар Самуил” по време на мача от 6-ия кръг за първенството на ЮЗ трета лига между „Беласица” и напълно възобновения отбор на „Спортист” (Своге). Нека да спрат коментарите около злополучния мач „Надежда” – „Беласица”. Известно е, че от треньори, футболисти и ръководство на тима от Доброславци резултатът не е бил очакван от домакините. Силно начало за петричани, които поведоха в резултата, и поредни пропуски, които ако бяха реализирани, мачът щеше да бъде решен твърде рано за петричкия тим. И ако всичко това беше се случило на терена, което нямаше да бъде изненада, сигурно щяха да се сипят суперлативи за всички в ОФК „Беласица”.
Станалото – станало. Кому е нужно да се разнасят злобни клюки и коментари в интернет пространството, и то от хора, които не знаят, че има и препинателни знаци. Тяхната цел е да се получи разнобой, от който няма да има полза абсолютно никой. Цялото внимание трябва да бъде насочено сега към футболистите на „Беласица”, които трябва да се отърват от психологическото бреме и да мислят само за мача срещу „Спортист” (Своге). Отборът на гостите е коренно различен през настоящото първенство, като особено показателен е равният резултат, който постигнаха срещу лидера в групата срещу „Миньор” (Перник), завършвайки 1:1 на Стадиона на мира като гости. Нека да оставим треньорския щаб, съвместно със състезатели и ръководство, да анализират случилото се в Доброславци и никога повече да не се повтарят такива неприятни мачове и резултати. А на героите на Доньо Донев никой да не обръща внимание, защото тяхната цел е разединение като цяло във футболния клуб и да командват, както си искат. Имаха достатъчен шанс преди години и всички видяха резултатите им. Мъжкият отбор на „Беласица” не е в професионалния футбол от 2009 година и всички знаем защо Костадин Хаджииванов изостави отбора, чувайки зад гърба си какви ли не квалификации, обиди, независимо че харчеше средно по 1.5 милиона лева на година. Представителният мъжки тим се люшкаше след ерата на Костадин Хаджииванов по селските терени и ставаше за смях, губейки от „Балкан” (Варвара), „Чико” (Бяга) и други футболни джуджета. Нека в събота фенове и футболисти да бъдат едно, едните да подкрепят от трибуните, а другите да се раздадат от терена, ако искат да ликуват срещу хита в настоящото първенство на ЮЗ трета лига „Спортист” (Своге), в който играят над 10 футболисти, преминали през „А” група”, се казва в изявлението на „Комити”.