Дупнишките тенисисти ще се стремят към поредното си страхотно представяне.

Дупница ще бъде домакин на кръг от Елитната Висша лига по тенис на маса за мъже. В местната Спортна зала на 23 и 24 ноември участие ще вземат 8-те най-добри отбора в България при мъжете. Домакин на събитието е СКТМ „Марек-Дигеста”, който е миналогодишният шампион на България. Дупнишкият клуб е с подмладен отбор, но въпреки това започна отлично защитата на титлата си. Юношите Радослав Котев, Божин Ангелов и Христо Христев са част от отбора, водени от държавния шампион и национален състезател Петьо Кръстев. В първия кръг, който се проведе преди 3 седмици в град Варна, възпитаниците на Любомир Ганчев записаха впечатляващите 4 победи. Те се наложиха над отборите на „Металик” (Перник), „Стоянстрой” (Пловдив), „Роко” (Шумен) и „Чоо” (Пловдив).
Пред местната публика този уикенд дупничани ще се изправят срещу                                                                   отборите на „Комфорт” (Варна), „Боровец” (Горна Оряховица) и „Дунав” (Русе).
„Момчетата ще имат нужда от вашата подкрепа. Зрелището е гарантирано, а емоциите сигурни! Начало на турнира е 23 ноември от 14,30 часа. Входът е свободен. Заповядайте!”, заявиха от ръководството на „Марек-Дигеста”.