Отложиха мача на „Марек Юнион-Ивкони” с „Левски” в София

Първата среща за 2020 година в Суперлигата на „Марек Юнион-Ивкони” беше отложена с няколко дни. В мач от първия кръг на волейболния елит за новата година дупничани трябваше да гостуват на „Левски” в София този петък, 24 януари. Двубоят обаче беше преместен да се играе идния понеделник, 27 януари. Това се налага, тъй като и двете зали, които „сините” ползват, са заети в края на тази седмица. В зала „Универсиада” има изложба на кучета, докато в „Христо Ботев” се провежда първенство по борба.
Така дупнишкият клуб ще се изправи срещу столичани в 18 часа в понеделник в зала „Универсиада”.
Двубоят е много важен както за „Марек Юнион-Ивкони”, така и за „Левски”. И двата тима са сред претендентите за попадане в Топ 4 на Суперлигата и всяка една точка в следващите двубои ще бъде от голямо значение.
В петък по програма остава да се изиграят четири мача. „Арда” (Кърджали) ще приеме „Дунав” (Русе), а „Монтана” е домакин на столичния „Славия”. В една от най-интересните срещи ЦСКА посреща „Нефтохимик 2010”, докато „Добруджа” се изправя срещу „Пирин” (Разлог). За събота пък е насрочен двубоят между „Хебър” (Пазарджик) и „Черно море” (Варна).