ФК “Миньор” (Перник) стартира първа тренировка с водосвет за здраве и късмет

  • 24-ма футболисти изведе на първото занимание старши треньорът Юрий Васев

  • Николай Рагин и Васил Костадинов ще изкарат пробен период

В присъствието на десетки привърженици отец Борис и отец Людмил отслужиха традиционния водосвет за здраве, късмет и бъдещи успехи на ФК “Миньор” (Перник).
24-ма футболисти изведе на първото занимание старши треньорът Юрий Васев. От миналогодишния състав отсъстваше единствено преминалият в ЦСКА-1948 Димитър Савов. Две пък са момчетата, които ще изкарат пробен период – Николай Рагин и Васил Костадинов.
Кметът на Перник Станислав Владимиров също присъства на първата тренировка на „Миньор” за сезон 2020-2021 г. Градоначалникът поздрави отбора за връщането му в професионалния футбол и му пожела успех в първенството на Втора лига. На дебютното занимание след тримесечно прекъсване бяха още председателят на Управителния съвет Ангел Христов, също така членовете на ръководството Мартин Жлябинков и Ангел Вангелов.
„Поздравявам ви за завръщането в професионалния футбол. Перник винаги е имал своето историческо място в българския футбол. Бъдете спокойни и мислете само за изявите си на терена. Ние като общинско ръководство ще направим всичко възможно за осигуряването на необходимите финансови средства. Ще се постарая да идвам на повече мачове и да бъда близо до отбора“, заяви в съблекалнята Станислав Владимиров.