Волейболисти на „Марек Юнион Ивкони” показаха стил и класа на абитуриентските балове  

Красотата отново завладя улиците и площадите на българските градове. Хиляди момичета и момчета отпразнуваха абитуриентските си балове, сред тях немалко волейболисти и волейболистки. Макар и с месец закъснение, заради пандемията от коронавирус, не позволиха това да помрачи настроението им. Ни най-малко – празникът дори беше още по-сладък!

Високите млади дами и господа заблестяха за поредна година и се откроиха от тълпата. С визия, стил и класа – доказвайки, че спортът им е дал доста преимущества и/или е затвърдил други.

Първи на вашето внимание представяме отбор шампиони – талантливи и красиви. Момчетата, продукт на школата на „Виктория Волей”, имаха своя звезден миг в събота и приковаха погледите в Града под тепетата. Шесткратните шампиони на България отбелязаха повода в местен хотел, а преди това не пропуснаха да се щракнат с любимия си треньор Драган Иванов.

“Много съм развълнуван от завършването на тези момчета, това са шесткратни шампиони на България. Пожелавам им попътен вятър и много успехи в спорта и в живота”, каза за BGvolleyball.com селекционерът, под чието ръководство “викторианци” печелят трофеите. Не по-малко стил и красота в деня на бала си демонстрира и финалистът от „Мистър BGvolleyball.com 2019” Симеон Добрев. Либерото на „Дунав” и националния отбор до 19 години блестеше в синьо и бяло и обра овациите на съучениците си, впоследствие и в социалните мрежи. Добрев бе избран заслужено за Мистър Бал, като за това роля имаха и танцовите му умения.

Доста по на юг също имаше красиви абитуриенти. Завършилата трета в конкурса „Мис BGvolleyball.com 2019” Дани Рангелова бе повече от елегантна като дама на приятеля си – волейболиста на „Марек Юнион-Ивкони” (Дупница) Любчо Янков. Любимият спорт със сигурност не ги е събрал случайно… Класа в тъмносиньо пък показа друг състезател на дупнишкия тим – Георги Кирилов.