Monday, July 22, 2024
HomeРегионДупницаДаниела Ильова почерпи с печено агне за ЧРД в Дупница

Даниела Ильова почерпи с печено агне за ЧРД в Дупница

Даниела Ильова, бившият административен директор на общинската болница, празнува рожден ден. “Най-добрите приятели са с мен, те са най-хубавите ми подаръци. Благодарна съм, че срещнах и Иван Иванов, който ме обича и подкрепя”, каза рожденичката. Двамата почерпиха с най-хубавото – печено агне. Нищо не липсваше по масите, а танците бяха до зори.

RELATED ARTICLES

7 COMMENTS

  1. Не се учудвам че Ильова е черпела с агне, та тази крадла и с вол ще почерпи!!!!Цял живот краде, мами и лъже!!!!

  2. И не само тя! Моргаджията е същия като нея мошеник ! Взима пари на заем от хората и никога не ги връща!

  3. Ауу, каква идилия от кокошкари, мошеници и крадци. А пък на всичко отгоре и нагли. Всички от село Крайници заем произхода на Ильова, за заболяването й – клептомания свидетели сме през годините на АЛЧНОСТА И ЗНАЕМЕ че е ученичка на родата си Круме Бонев, агитираше за Пламен Соколов.Толкова е нагла и алчна като цялата и рода.А тоя педераст и алкохолик и е лика прилика.Срам и позор за баща и най-добрия учител.

  4. Какъв рожден ден,АРТИСТИ явно Ильова си прави евтин пиар, готви се да скочи на пост за да краде!Обществена тайна е че, я изгониха от здравната каса, от община,от медицинския център на братовчеда Крум Бонев,от общинска болница!Доказала се КРАДЛА като нейната приятелка ТЕРЗИЙСКА а и на АНТОАНЕТА БАЧЕВА!Долен БОКЛУК Е Ильова и съжителства с този общезвестен КРЕТЕН ИВАН!

  5. На тези двамата смешници досега им се разминаваше затвора, но много скоро ще си получат осъдителна присъда за всички кражби пладнешки обири. Такъв цинизъм като техния няма, но закона е по петите им.

  6. Тези двамата измамници още ли не са в затвора?Дължат пари на цял град и околия. Това са общоизвестни дуо МОШЕНИЦИ! Крайно време е да ги вкарат на топло. ПРОСТАЦИ!

Comments are closed.

Most Popular