“Доктор -Ветко-1” иска да достави „паяк” на община Дупница срещу 45 000 лв.

 

  • Старозагорската фирма на Таня Иванова миналата година пусна машината по улиците на града за 4 800 лв. наем месечно

Старозагорската фирма “Доктор -Ветко-1” иска да достави „паяк” на община Дупница. Офертата е подадена, след като първата процедура за доставка на репатриращ автомибол,  се провали поради липса на кандидати и бе обявен нов конкурс.

„Една оферта е подадена от фирма в процедурата по закупуване на репатриращ автомобил с прогнозна стойност 45 000 лева без ДДС. Подадената оферта е от “Доктор -Ветко-1” OOД – Стара Загора. Ценовата оферта е 44 700 лева без ДДС. След проверка на документите и дали отговаря на възложените искания, ще бъде обявен резултатът. Комисията е с председател Крум Милев”, съобщиха от пресцентъра на общината.

Припомняме, че фирма “Доктор -Ветко-1” с управител Таня Иванова миналата година даде на община Дупница „пяк” под наем срещу 4 800 лв. месечно. Той бе пуснат в действие през месеците август и септември, когато движението е най-натоварено. От общината отчетоха полза от репатриращия автомобил, помогнал за въвеждане на ред при паркирането в града. По данни на общината само през август в нарушение са били хванати 268 автомобила, от което в хазната са постъпили 8040 лева.