Дупничанинът Димитър Недев с „Неразделни братя” и петричките „Пророци” с Кико, Пламен, застрахователя Светльо… ”бръмчаха” на мотосезона в Благоевград с още над 300 мотористи

Дупничаните от „Неразделни братя”

Николай Янчев от „Кралете на пътя”: Никога не карайте без каска, водачите да бъдем толерантни един към друг

 

Стотици моторджии откриха Мотосезон 2018 в Благоевград с парадна обиколка на централните улици на града. Около 300 мотористи участваха и в молебена за здраве. Мотористът Николай Янчев от мотоклуб „Кралете на пътя” в Благоевград развълнувано разказа:

Кико, Пламен Калапсъзов, Ивайло Денишев, Марио Дончев, Тони Димов, застрахователният експерт Светльо от „Пророците” в Петрич

„Мотосезонът се провежда за 15-а поредна година в Благоевградско, всички колеги говорим и призоваваме – качим ли се на моторите, неизменно да слагаме каски. Участниците в движението трябва да бъдат толерантни един към друг.

Солидно присъствие на откриването отбелязаха от мотоклуб „Пророците” в Петрич.

Кико и „Пророците” от Петрич се разхлаждат в Самораново.

Собственикът на автосервиз Кико, Пламен Калапсъзов, Ивайло Денишев, Марио Дончев, Тони Димов, застрахователният експерт Светльо увековечиха момента с паметна снимка за спомен. Кико и „Пророците” се отбиха и до Самораново, за да се разхладят на по безалкохолно питие.

Николай Янчев

Откриването не мина и без мощната група от Дупница от клуб „Неразделни братя”, начело с Димитър Недев.

На полигона любители на моторите се впуснаха в атрактивни състезания като най-бавно шофиране, стънт шоу и други. Засилено полицейско присъствие осигуряваше безопасността на движението по време на обиколката и на самия мотосъбор на полигона.