Sunday, July 14, 2024
HomeРегионДупницаЧитатели алармираха: Работникът на „Актавис” Г. Миладинов от Дупница припадна в рейса, от...

Читатели алармираха: Работникът на „Актавис” Г. Миладинов от Дупница припадна в рейса, от завода: Не работим с токсини, мъжът има хронични заболявания

 

 

„26-годишният Георги Миладинов от Дупница, работник на фармацевтичния гигант „Актавис”, припадна в автобуса”, съобщиха читатели на вестник „Вяра”. Те изразиха опасения, че младият мъж е вдишал отрови по време на работа. „Той едва се свести. Бърза помощ го намери вдървен в автобуса. Човекът не можеше да говори”, описват ситуацията хората, като уточниха, че Миладинов не е единственият пострадал и има още няколко негови колеги, които са в същото състояние. Миладинов се възстановява в частната болница в Дупница. Сред пострадалите е и момиче, което се казва Радостина.

Потърсихме за коментар ръководството на „Актавис”. За „Вяра” те уточниха, че неразположението на двамата служители се дължи на хронични заболявания, като дебело подчертаха, че заводът не работи с отрови.

„Предвид Вашето запитване бихме желали да ви информираме, че през изминалите дни в завода ни е имало служители със здравословни проблеми, съпътствани с прилошаване. Съответните служители имат хронични здравословни проблеми, които нямат никаква връзка с работата им. Съответните случаи са въпрос на съвпадение.
Бих искала да Ви информирам, че в завода на компанията ни не се работи с токсични вещества и служителите задължително носят лични предпазни средства при работа”, заяви Радослава Ганозова, директор „Комуникации Югоизточна Европа“ на „Актавис”.

RELATED ARTICLES

8 COMMENTS

  1. Радослава Ганозова , краво , пантопразол безвреден ли е , прочети литературата , образовай се малко ! Овца !

  2. Направо немам думи,изтровихте хората.Ама да знаеш всичко се връшта и ще се варне варху децата ти ил на внуците,сега може да лъжеш колкото си искаш.

  3. Патопразол,Рисперидон,Циталопрам,Аторвастатин и отделно всички наркотичниДа не говорим за Валсартан,който сваля кръвното и суши лигавицата на носа и гърлотоИзтровихте хората.Не всеки втори,а всеки оператор е с проблеми на щитовидната жлеза и с болен кръст-дископатии,дискови херния.Ще почнат скоро и да умират там от непосилните планове,които “гонят”

    • А Лимециклин, какво ще кажете за него.???Общо взето всички отрови които не се работят в Европа ,защото хората там отказват в Актавис ги взимат няма проблем” Малумните “оператори ще ги работят а парите 700/900лв даже съм и много за стандарта в Дупница. СМЕШНИЦИ.

  4. Този завод е за ендна хубава проверка от всички институции. Хубаво няма отрови нервна криза ок ,но тогава идва въпроса в каква среда работят …….сигурно е спокойно без напрежение та затова се спускат и припадат хората

  5. Немали кои да провери това претприятие,каде дремете,ама сигурно давате пари пт масата на компетентните органи

Comments are closed.

Most Popular