Молът на италианската бизнес фамилия Чабо кацна на тезгяха за над 2 млн. лв. в Кюстендил, търговският обект е ипотекиран

 

Двустаен апартамент, собственост на Диана Цветкова, се продава за 67 170 лв.

В Двустаен апартамент, собственост на Диана Цветкова от Кюстендил, бе сложен на тезгяха от частния съдия-изпълнител Елица Христова.

Празният кюстендилски мол на фирма „Тина”

Цената на наддаването ще тръгне от 67 170 лв.  Причината е задължения на собственика на дома към банкова институция. Жилището е с площ 73 кв.м и се намира на ул. „Цар Освободител”. Върху имота тежи вписана възбрана.

Двустайният апартамент на Диана Цветкова

Частният съдия-изпълнител Валентина Любомирова Александрова-Ангелова обяви за продажба и празния мол в Кюстендил на ул. „Петър Берон” за 2 499 644 лв. Търговският обект е на площ 7301 кв.м и е собственост на фирма „Тина” ООД в Кюстендил, собственост на италианската фамилия Чабо с мениджър Гофредо Чабо. Имотът е ипотекиран в полза на банка.

Елица Христова

Фирмата е регистрирана в Кюстендил през 2009 година с бланкетната дейност покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба, външнотърговски сделки, производство на стоки с цел продажба и други.